Overblog Follow this blog
Edit post Administration Create my blog

Hur man gör din köttfärslimpa som serverar en balanserad kost

Posted on September 5 2013

Din köttfärslimpa kan vara lika lätt som du vill ha eller så tung som möjligt. Köttfärslimpa kan serveras som en välkomnande skålen precis som det är. Allt du behöver göra för att detta ska hända är att din måltid som balanseras av att ha grönsaker tillsammans med korn tillsammans med måltiden.

Matlagningsrecept

Detta i åtanke, att ha rätter på sidan för att uppfylla alla näringsmässiga behov är på alla sätt som är nödvändigt.

· Grönsaker på sidan

De flesta barn gillar inte kokta grönsaker. Därför kan du gå för hackade upp grönsaker eller riven sådana som för morötter. Mörkt gröna grönsaker inkluderar haricots verts eller broccoli. Ett bra exempel på orange grönsaker inkluderar morötter.

· Stärkelse på sidan

Potatismos gå mycket väl på sidan. Detta betyder inte att du utesluta bakad eller ens rostad potatis. Du kommer att gå med din familjs önskemål. Trots detta är det bra att notera att potatis har i dem ett element som kommer att provocera blodsocker skjuta upp.

· Korn på sidan

Till skillnad från stärkelse på sidan rekommenderas korn starkt. Detta garanterar en varaktig energi på grund av en hälsosam måltid. Detta kommer ut som ett mycket bra komplement till din köttfärslimpa. Tack vare sin enkelhet när det gäller beredningar, brunt ris rekommenderas som om inte tillgängliga skulle kunna ersättas av quinoa/bulgur vete.

· Frukt kompletterar

Frukt säkerställer att smaken av köttet är antingen balanserad eller förbättras. Att vara starkt smaksatt, behöver köttfärslimpa komplimanger att utjämna som på sidan. Frukter som apelsiner, jordgubbar eller även blåbär kommer att föra fram det förväntade resultatet. Bär eller skivade apelsiner kan fungera som dekorationer på servering tallrikar. Alternativt kan de fungera som dessert tillsammans med yoghurt.

Sannolikheten att din familj är stor är på den nedre sidan. Därför har du antagligen rester av köttfärslimpa efter middagen. Detta ska inte kasseras för det kunde komma händig nästa dag. Med tanke på att du valt dina sidor livligt, kan sedan din köttfärslimpa sluta som serverar två middagar. Till exempel om rårivna morötter och fullkorn pasta fungerar som dina komplimanger, hacka upp resterna och smeta det med sås eller ketchup. Detta kommer att fungera rätt när du gör det över pastan. Där har du det, nästa dagens måltid. Om inte, kan du välja att koka grönsaker sedan blanda med smulad köttfärslimpa komma med ris skålen måltid efter tillsats av ris i smeten.