Overblog Follow this blog
Edit post Administration Create my blog

4 tekniker att motstå förförelse

Posted on September 5 2013

Förförelse är en erövring av sinnet, engagerande sinne, vilja och känslor en annan och att få dem att göra vad de aldrig avsåg att göra. Den har en egenskap att vara långsamma, slingrande och listiga i den mån den förförde får aldrig inse vad som händer tills det är mycket sent och händerna bakbundna. Grund av dess djävulska, det har resulterat i skandalösa budskapet om ett antal högt uppsatt individer, det är ett kraftfullt vapen i arsenalen av kvinnor folk och politiska ledare, det kan också vara anställd av den manliga folk också, men, oberoende av den som är inblandade, förförelse kan vara fended.

Det sägs att de glada och oberoende enskilda kan nästan inte vara förförd, detta är delvis sant, men den viktigaste skickligheten motstånd är

Att ha fokus: en fokuserad person som vet vad som står på spel och vad som ska uppnås kan nästan inte vara förförd, anledningen till detta är att energi som kunde ha varit riktad till frivolities är effektivt kanaliseras i produktiva företag, ofokuserad individer sällan har utöva mål så att de kan vara lätt svepas med av vad kastas på dem. Att ha en resolut orubblig iver hjälper att hålla sinnet upptas, därför hindrar sinnet från att vara re-engaged i vissa andra störande företag.

Otrohet

Ifrågasätta varje motiv: förförelse är en tävling där en individ mot varandra eller mot en grupp människor: på grund av detta, någon som skulle kunna vara ett viktigt mål av förförelse bör odla vanan att inte ta allt på nominellt värde, en väl utbildad intuitiv uppfattning skulle läsa dolda betydelser för att off hand anmärkningar, chans möten, ansiktsuttryck och presentartiklar. Eftersom man inte förväntas gå paranoid, är en underkänns säkra sätt att skydda sig att omedvetet läsa mellan raderna i interagera med människor, det hjälper sinnet att komma med motåtgärder innan det blir engagerad med avleda tankar.

Att hålla rätt företag: var och en har svagheter, och en av kompetensen hos rutinerade bedragare är att vädra ut svagheterna i andra och öppna upp att brott så mycket som möjligt, är ett effektivt sätt att veta vad som gör ett mål fästingen genom att hitta från nära förtrogne eller ännu bättre, göra användning av nära medarbetare att uppnå foxy ändar. Många är beroende av företaget uppehällen, så mycket som möjligt, det är mycket viktigt att relatera mer med mogna och erfarna folk som kan hjälpa till med ljud domar när lockelser börjar.

Be: Konsten att vördnadsfullt petitioner en gudom är mycket viktigt i motstånd mot förförelse. Människor är vanedjur, den fallna naturen har en benägenhet att fela, därför försöker göra något mot den fallna naturen kan vara mycket svårt att åstadkomma. Därför är det nödvändigt att övervinna till lockelser som dagligen angriper oss innerligt bönfaller hjälp av en gudomlig enhet.

Comment on this post