Overblog Follow this blog
Edit post Administration Create my blog

Tips för små företag - sätt att ha en framgångsrik lokal seo-kampanj

Posted on September 5 2013

Enligt färska rapporter, en svindlande mängd 42% användare har en tendens att klicka på den första notering som visas på sökmotorernas sidor. Antalet faller ner till 8% när det gäller andra listning, och det går å minskar efter varandra. Så om ditt företag är bland topp fem listor, är det mycket svårt för dig att generera potentiella kunder. Och konkurrensen är ännu tuffare för de små företagen eftersom de måste konkurrera med sina större motparter. Så vad är receptet till framgång?

Småföretag bör inriktas på att genomföra lokala SEO (eller lokal sökmotoroptimering) strategier för att fånga så många lokala kunder som möjligt. Det finns många sätt att få detta gjort, låt oss titta på några av de mest effektiva sätten:


SEO

#1. Bygga lokala länkar: Länk byggnad är ett grundläggande begrepp i SEO. Och lokala länk byggnad är avgörande om du gör lokala SEO marknadsföring. Men vad är lokal länk byggnad? Kort sagt, är det processen för att få bakåtlänkar från auktoritära och hög kvalitet publikationer, Bloggar och kataloger som arbetar inom det geografiska området för ditt företag. Närmar sig lokala tidningar och lämna in till lokala kataloger är några av de sätt som hjälper dig att göra ditt mål.

#2. Använda pressmeddelanden: pressmeddelanden är mycket effektiv i lokala SEO kampanjer. De är effektiva i att skapa en lokal buzz och därmed hjälpa din webbplats rank väl i lokala sökresultat. Pressmeddelanden bör inriktas på äkta nyheter och bör omfatta viktiga händelser som nya produktlanseringar. För bästa resultat, se bara till att du har inkluderat geo-specifika sökord i titeln på ett pressmeddelande.

#3. Ta in Online recensioner: recensioner på en online katalog som Yelp och annan förbrukaren-utviklet översyn webbplatser också hjälp i lokala SEO-processen. Allt du behöver göra är anger själv i dessa online review platser, och be dina kunder att posta en feedback när transaktionen är över. Du måste också se till att din officiella hemsida är korrekt kopplad med din recension profiler. Lokala synligheten för ditt företag i SERPs kommer att börja förbättra när du börjar få mer recensioner på dessa platser.

#4. Optimera för Video: du kan ladda upp relevanta videor om ditt företag på YouTube och Vimeo. Dock utnyttja sidan innan du gör en video offentliga. Inkludera din kontaktinformation som adress, telefonnummer och officiella hemsida i beskrivningen område. Detta kommer att kraftigt öka din lokala SEO strategi.

Lokala SEO är inte längre ett alternativ för lokala företag. Det har vuxit till en nödvändighet. Det är det mest effektiva sättet för ett lokalt företag att möta större synlighet och locka online-kunder, och det finns inget sätt som man kan bortse från det längre.