Overblog Follow this blog
Edit post Administration Create my blog

Varför överväga hypnobirth?

Posted on September 5 2013

Kate Middleton, hertiginnan av Cambridge, enligt uppgift med tanke på användning av hypnos till stöd i smärtkontroll för födelsen av sitt första barn. Jag har alltid undrat varför varje mamma-till-vara inte använder hjälp av hypnobirthing tekniker.

Graviditet

När allt vad sansade, rak-tänkande, kvinna skulle vända näsan när de erbjuds något som är helt naturligt, har inga som helst biverkningar och lovar att göra för en lättare tid under förlossningen? Det är väl ändå en komplett no-brainer! Hypnos, när de används för detta ändamål, i grund och botten banar väg för en mycket mer bekväm tid för mamma och baby.

Så varför inte alla moms ska använda hypnobirthing tekniker? Den slutsats som jag tror jag har kommit till är att flesta blivande mammor vet heller inte om hypnos tekniker för förlossning, eller de inte tror att det kommer att fungera för dem. Och detta leder ju mig att överväga det faktum att alltför många människor underhålla missuppfattningar och eventuellt fruktar om hypnos i allmänhet på grund av bristande information eller kunskap om ämnet.

Den stora nyheten nu är att i denna moderna värld där informationen är lätt tillgänglig på ett ögonblick, vi kan Google sådana ämnen och förse oss med värdefull information. Nyckeln ligger som alltid i att veta vad exakt till Google. Jag rekommenderar alltid söker medicinsk forskning som har publicerats i en respekterad tidning.

Om du skulle göra detta när det gäller hypnobirthing skulle du hitta några extremt intressanta studier som gett betydande resultat. Vill du förbättra dina chanser att en snabbare leverans? Eller en mindre smärtsam leverans, förstärkt av mindre smärtstillande? Eller en snabbare återhämtningstid? Igen, jag måste säga, hela begreppet hypnobirthing är väl en no-brainer?

Hypnos är ett fullständigt normalt och naturligt sinnestillstånd. Det är ett naturligt tillstånd av avkoppling. Bara använda hypnos främjar en känsla av lugn, avkoppling och välbefinnande. Lägg till detta faktumet att när i hypnos ditt undermedvetna blir mer öppna för förslag och du börjar se potentialen i oändligt fler fördelar.

Ditt undermedvetna är den del som fungerar automatiskt och spontant. Hypnotiska förslag kan göras att träna ditt sinne att förvänta sig specifika erfarenheter. Vid hypnobirthing skulle förslag naturligtvis göras att koppla av, må bra, minska smärtan och uppleva en bekväm födelse.

Om du har aldrig funderat på hypnos eller underhålla obefogad missuppfattningar om detta ämne, så varför inte helt enkelt prova hypnos själv? Beviset på puddingen ligger i ätandet, som ordspråket går! Du kan få en gratis hypnos mp3 från min hemsida när som helst och försök hypnos i bekvämligheten av ditt eget hem.

Comment on this post