Overblog Follow this blog
Edit post Administration Create my blog

Tour de france lopp på våra skärmar

Posted on September 5 2013

Tour De France har en av de mest krävande sportevenemang på planeten, med ryttare ta på nästan 2 500 km av böljande vägar och bergsregioner över Frankrike. Begreppet turnén föddes 1903 av Geo Lefevre, som arbetat som journalist på L'Auto tidningen som har tänkt tanken och fått stöd från sin redaktör att införa planen.

Cykling

Första turen började med bara 60 ryttare på 1: a juli 1903 över sex utmanande etapperna. En av de mest krävande skedena av tiden var från Nates till Paris som uppgick till en häpnadsväckande 471 km. Endast 21 av de ursprungliga 60 ryttarna gjorde det tillbaka till Paris med Maurice Garin tar den gula ledartröjan.

Turen är tävlade över 21 etapper med varierande längd från en rättfram 25 km steg 4 i Nice till de mer krävande i dag arrangerar upp till 240 km innan avrundning i Paris på den slutliga 133 km.

Tour De France har nu blivit en internationell skådespel, växer blir en multimiljon pund konkurrens som världens bästa cyklister ser för att tävla i. Förra året såg en viktig händelse med Sir Bradley Wiggins tar den gula tröjan och det blir den första brittiska mannen att ta eftertraktade titeln. Titeln gav honom hans adelskap och fungerade som en språngbräda för efterföljande framgångar på London 2012.

Tyvärr kunde Bradley Wiggins tävla i 2013 att behålla sin titel på grund av olika skador, börjar med tillbaka i Italien. Bröstet infektioner kommer att få bättre i alla idrottare och någon klammerparentes eller support kan hjälpa dig igenom detta, bara vila och där krävs besöka din läkare för recept.

Turen var i år iväg till en dramatisk start med ett antal kollisioner och skador, främst till följd av en team buss blockerar mållinjen på Korsika. Det fanns ett antal skärsår och blåmärken tillsammans med ett antal fall av hjärnskakning som regel några ryttare ur senare skeden.

Knäskador är vanliga bland cyklister, mer så när kollisioner uppstår som knät vanligtvis tar kraft inverkan när man kommer av cykeln. Knä stöder bärs av många ryttare, inte normalt som en källa till dämpning vid en olycka utan att erbjuda ytterligare skydd till en utsatt och viktiga gemensamma.

Ett knä stöd syftar till att erbjuda komprimering för knäet, att ge ytterligare stabilitet för bäraren och ökat förtroende att fortsätta utföra. Cykling kan sätta en stor press på knäleden, särskilt långa sträckor därför något som kan hjälpa en cyklist och hjälp att hantera smärta från en skada och stabilisera leden kommer alltid att gynna.

Nedre extremiteten skador är vanliga i cyklister, som du förväntar dig med majoriteten av arbete som utförs av benen. Långa sträckor ryttare kan bli mer mottagliga för muskelskador och minsta belastningen kan hindra deras totala prestanda. Compression shorts kan bäras för att tillgodose olika muskelskador, från hamstring skador på låret skador på ljumskskador.

Syftet med komprimering shorts är att ge kompression till det drabbade området. Det är denna komprimering som bidrar till att minska smärta och obehag kände föraren samtidigt bidra till att hantera inflammation. Genom att hantera smärta kan ryttaren fortsätta att rida för längre med komprimering shorts för att minimera ytterligare skada på det drabbade området.

Om den skada som åsamkats är den bäst kursen av handling att tillämpa is till det drabbade området att minska inflammation och resten. I mer allvarliga fall bör du alltid konsultera en läkare som kommer att kunna ge en mer korrekt bedömning. Användning av kompression shorts eller knä stöd kan förhindra skada eller kan användas som en del av ett rehabiliteringsprogram. Samtidigt som de är utformade för att hantera skador och få dig tillbaka på cykeln snabbare, bör de inte användas i isolering.

Dave Regis specialiserar sig på användning av ortoser för förvaltningen av idrottsskador, diskuterar rehabilitering genom motion och användningen av uppiggande och stöder. Han ofta Bloggar och skriver artiklar som omfattar områden av intresse, fokus på professionella cyklister och deras användning av kompression shorts för att hantera muskelskador.