Overblog Follow this blog
Edit post Administration Create my blog

Tips för att locka killarna till dig - 3 sätt att få en mans uppmärksamhet

Posted on September 5 2013

Har du någonsin gick in i ett rum och såg en söt kille och undrat hur det är att du kunde göra för att få honom tittar på dig? Har inte veta vad man ska göra gjort dig känna typ av små och obetydliga och nästan som om du var osynlig för honom? Tja, uppenbarligen måste du hitta ett sätt att locka sin uppmärksamhet och även om det inte kanske verkar som en lätt sak att göra just nu, det behöver inte vara svårt alls. Det finns några saker som du kan göra som kommer att få honom att uppmärksamma du.

Dejting

Här finns 3 sätt att du kan locka en killes uppmärksamhet så att du vet att han tittar på dig:

1. Försök alltid att gå med en känsla av självförtroende när du går in i ett rum.

Spela det små och går obemärkt hjälpa inte dig att locka en kille, det kommer bara att göra det mer sannolikt att han inte märker du. Och det är inte så att det ska vara, är det? När du går in i ett rum med förtroende, kommer du att få uppmärksamhet. Människor märker alltid säker människor och särskilt självsäkra kvinnor. Du vill att det ska vara du, så när du går in i ett rum, gör det med en känsla av självförtroende.

2. Ett leende kan vara ett enkelt sätt att få sin första uppmärksamhet.

De flesta killar är lite skrämd om närmar sig en kvinna, även om de känner sig lite attraherad av dig. Naturligtvis, vill du inte honom känner så, så skicka honom ett trevligt litet leende. Om han ger dig något i gengäld, öppna ditt kroppsspråk lite mer så att det är "inbjudande" honom komma över. Ju mer lättillgänglig du verkar, desto mer sannolikt är det att han kommer att ta att promenad för att försöka lära känna dig.

3. Om du får honom att gå över till dig, försök att få honom talar om något som intresserar honom.

Människor älskar att prata om de saker som de är verkligt intresserade och någon kille som du är intresserad kommer inte att vara annorlunda. Naturligtvis, vill du också prata lite om dig själv så att han kan lära känna dig, men glöm inte att om du visar lite intresse för honom, han riskerar att hamna visar intresse för dig också.