Overblog Follow this blog
Edit post Administration Create my blog

Tänk på detta innan din nästa träning

Posted on September 5 2013

Vilka övningar ska jag göra idag?

Hur mycket vikt ska jag använda?

Ska jag göra kroppsvikt övningar eller vikt övningar?

Ska jag göra cardio innan jag träning?

Ska jag göra cardio efter jag träning?

Bygga muskler

Det finns en god chans att du har frågat dig själv några frågor vid något tillfälle eller annan innan du går till gymmet. De är alla livskraftiga frågor att ställa, men även efter du svara på dessa frågor finns det fortfarande en viktig faktor som du måste överväga innan du ens kan tänka dig att börja din träning.

Är ditt huvud ombord med vad du gör eller vad du ska göra?

Om svaret på den frågan inte är en stor fet "ja" då finns det en god chans att träningen kommer att komma kort dess mål.

Under de senaste veckorna har några av de "meatheads" (killar som ser ut som de har lyft hela sitt liv) varit igång i några platåer på deras träningsprogram som hindrar dem från att flytta närmare sina mål.

Å andra sidan, finns det några killar på gymmet som verkar för att trotsa fysikens lagar när det gäller sin träning.

En individ rengör bara två veckor sedan försökte göra tre upprepningar av makt med en vikt på 225-pounds.

Individen kunde göra alla tre upprepningar så gick han vidare till sin nästa uppsättning på 235-pund.

Han fick alla tre upprepningar på 235-pounds, så flyttade han upp till 245-pounds då han bara uppnås på rep på grund av delvis till händerna har en hård tid hängde på baren.

Nu, som inte var otroliga bedriften att denna artikel föreställande. Otrolig bedrift är att denna artikel undkommer är att samma enskilda kunde göra 25-power rensar på 225-pund i rad bara två veckor efter att ha gjort denna vikt för första gången.

Hur gjorde han det?

Efter intervjua honom sade han att han "berättade själv att han kunde och skulle göra det."

Du läsa att korrekt, han helt enkelt berättade själv att han kunde göra det och han gick och gjorde det.

Om du tänker på det som är den enda förklaringen till varför vi kan eller inte kan utföra våra tyngdlyftning mål i gymmet. Så många av oss inte kan hoppa över det mentala häck att hålla oss från att nå längre än har vi någonsin.

Saken är den att killen på gymmet var alltid kunna göra 25-power rensar på 225-pund hela tiden hans hjärna bara visste inte det.

Nästa gång du befinner dig på gymmet fråga dig själv Glöm dessa frågor i början av denna artikel inte att fråga dig själv om ditt huvud är ombord.

Sinnet är den mest kraftfulla verktyget i kroppen och det enda sättet att du kommer att kunna nå dina mål är om det är fullt medveten om vad detta mål är och vad som krävs för att komma dit.