Overblog Follow this blog
Edit post Administration Create my blog

Funktioner måste du ha på din golfbilar

Posted on September 5 2013

Golf cart har verkligen kommit långt från att bara vara ett transportsätt som används av golfare. Dessa dagar, det är en gatan juridiska mini-vehicle som inte bara anses vara ett bra alternativ till bränsle-guzzling bilar och mini-skåpbilar, har det också blivit en användbar transport för funktionshindrade och äldre människor som vill köra korta ärenden runt sina bostadsområden.

Om du funderar på att köpa en själv, kommer att du behöva lära dig allt som finns att lära sig om golfbilar, som om det vore bäst att köpa en eldrivna eller gasdrivna eller om det skulle vara en bättre investering av tid och pengar att köpa en ny eller en begagnad. Kom ihåg att den bästa inköpen alltid baseras på hur du kommer att använda golfbil och hur ofta du kommer att använda det och där du kommer att använda den.

Det faktum att du kan parkera den lätt någonstans och att du inte får en fortkörningsböter för det bara bidrar till överklagandet och önskan människor att få en för sig själva. Den enorma besparingar på bränsle enbart är redan tillräckligt skäl för människor att ha detta fordon eftersom laddning en golf vagn kostar bara ca $0,75 och en enda laddning ger redan tillräckligt med ström för ca 30 km resa.

En annan tydlig fördel är att du bara behöver ett minimalt antal delar för din golfbil. Som sådan, måste du bekanta dig med delar och funktioner behövs för att se till att du gör ett bra köp. Bland funktionerna kan du få för din kärror är vindskydd/vindrutor, skärmtak och kapslingar som skyddar mot regn eller väg skräp, värme och kyla anläggningar, batteriladdare och bränsle filter för att nämna några. Lägga till strålkastare och bromsljus att göra dem street legal är inte en dålig idé också, speciellt om du överväger att använda dem på natten.

När du köper delar, är det viktigt att du får de delar som motsvarar din golf cart modell så att den hålls i tip top form och går så smidigt och perfekt som den ska. Du kan kolla in originaldelar och tillbehör online och även få dem till billigare priser än i detaljhandeln eftersom online-handlare kommer att sälja dem till konkurrenskraftiga priser.

Du kan också få information här om vad skulle vara det bästa delar och funktioner för att investera i, särskilt om du planerar att sätta din golfbil för konstant användning. Dessutom säkerställer köper från auktoriserade återförsäljare du köpa dem från människor som verkligen vet om golfbilar, dess delar, underhåll, etc. och de har också de delar som du behöver tillgänglig så inte ens tänka att betrakta billigt alternativ.

Om köper en elektrisk golfbil som är mest benägna att göra på grund av att det går snabbare och inte kräver någon kostsam gas, notera att behöver du få dina batterier från en betrodd återförsäljare och inte från en automatisk leverans butik. I samma ljus, bör du också använda laddare avsedd för golfbilar och inte försöka använda något annat. De flesta golf cart laddare görs nuförtiden automatiskt avbryter laddningen när batteriet når full kapacitet eller kan vänster anslutas på 24/7 eftersom de styrs av en fordonsinstallerad dator installerad i en golfbil.

Golf

Gasdrivna vagnar kräver oftast bara en regelbunden kontroll upp av bälten och batterier, samt byte av olja så det går smidigt. Se till att du ändrar alla bälten när det behövs, och få din luft och bränsle filter, som är viktiga delar att köpa till din golfbilar förändrats och rengöras.

Gå online kan du kolla in alla tillgängliga delar som innehåller också detaljerade beskrivningar så att du vet vad du får för dina pengar. Auktoriserad online återförsäljare är också stränga när det gäller kvaliteten på sina varor så du kan vara säker på att du beställer bara det bästa som finns. De kommer också att erfarna nog att veta viktiga saker som du behöver lära om golf cart delar så tveka inte att ställa några frågor du kan ha.

Men det bästa är du kan beställa dem och få dem levererade till din dörr i så lite som 3-5 dagar, sparar du en resa till butikerna där du har att hantera påträngande säljare som skulle förr sälja dig något du inte vill än något du faktiskt behöver.

Comment on this post